Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bład W Odczytywaniu Plików :(

proxik000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może co zrobić gry chce np otworzyć mozillę to wyskakuje mi komunikat :

C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe nie jest prawidłową aplikacja systemu Win32

Pomoże ktoś plz bd plus i 5*

Do kid'ów Wiem że to niewłaściwy dział ale tutaj najwiecej ludzi wchodzi a bardzo mi zależy na szybkiej pomocy

Opublikowano

Dzieki za pomoc zobacze czy zadziala

P.S : To na all programy jest oprócz internet explored , mój komputer , moje dokumenty i muzyke

Opublikowano

Pobrałem instalarke do .NET Framework 3.5 Ale nawet mi instalarki niechce otworzyć :(

Opublikowano

Więc załapałeś jakiegoś wira ;/

Pewnie trojan i najlepiej walnąć formata.

Ściągałeś jakieś podejrzane hacki czy coś?

@BTW

Edytuj posty i nie dubluj!

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Dołączam się do pytania... Tyle, że u mnie nie da się odpalić xAB. Ja np. formata nie moge zrobić bo kupując komputer nie dostałem żadnych sterowników... ;/

18706.png

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Przed Ostatecznym rozwiazaniem formatem który na 80 % bedziesz musial zrobis usun zagrozenia tym[W ostatecznosci sie tego uzywa]

-ComboFix

-SmitFraudFix

Na google znajdziesz download

Opublikowano

A jaki masz system? xD

Najprawdopodobniej, jeżeli masz "piratkę", to system blokuje dostęp do wszystkich plików.

Polecam formata (leczy wszystko :D)

Posiadam oryginalny Windows Vista Home Premium.

Jak już pisałem, przy zakupie nie otrzymałem sterowników w tym płyty z OS. Zazwyczaj dostawałem wszystko.

Co do UP. I co ja mam z tym ComboFix zrobić?

18706.png

Opublikowano

Wie ktoś może co zrobić gry chce np otworzyć mozillę to wyskakuje mi komunikat :

C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe nie jest prawidłową aplikacja systemu Win32

Pomoże ktoś plz bd plus i 5*

Do kid'ów Wiem że to niewłaściwy dział ale tutaj najwiecej ludzi wchodzi a bardzo mi zależy na szybkiej pomocy

http://operapl.net/

Opublikowano

Prosze ComboFix pod zmieniona nazwa moge jeszcze dodac smitfraudfix ale combofix lepszy jest.Jesli bedzie odmowa dostepu to format jesli sie uda to Przeskanuj po uzyciu combofixa programem Malwerbytes Anti-Malware

Instrukcja

1.Wylacz Wszystkie programy lacznie a AV który może przeszkadzac parcy Combofixa i wykrywac go błednie jak wirusa

Potem uruchom combofixa

2.Jesli ComboFix cie poprosi o Zainstalowaniu konsoli odzyskiwana zgodz sie

3.Procesz czyszczenia wirusów ok 10-15 min

Download ComboFix

http://www.speedyshare.com/files/22784264/LOOOL.exe

skan

http://www.virustotal.com/analisis/30988a20a6b4a7bb19c3fa8183a2ac16a99110ad866d30502019916de6338677-1275594636

Opublikowano

MIstrzuniu bawiles sie w jakies nakladki cos tego typu? bo ja tez se tak kiedys zjebalem ;]

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

Ok zobaczymy i napisze czy zadziałało...

@UP Tak kiedyś ściągałem nakładki.

@EDIT:

No grubsza sprawa... ;/ Pojawia się komunikat że ComboFix działa tylko na W2000 i XP, a ja mam Viste ;/ A formata nie mogę zrobić bo nie mam płyty z Windowsem

18706.png

Opublikowano

Kolo firek otwiera mi sie w pół minuty a opera w 3 sekundy:)

ściągnij opere

PS a teraz na jakiej przeglądarce siedzisz?

Opublikowano

Kolo firek otwiera mi sie w pół minuty a opera w 3 sekundy:)

ściągnij opere

PS a teraz na jakiej przeglądarce siedzisz?

Ale masz tupet. A kompa to jakiegos salbego musisz miec... A tak pewnie siedzi na IE albo Chrome.

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...